Home

Info

News

Products

Dealers

Links

Gallery

Stories

Contact

Marker in tubevorm
Wij stellen u een praktisch en zeer efficiŽnt systeem voor dat al enkele voorgangers kent maar dit is de eerste perfecte staafmarker. Als u deze afwerking ziet zal u zich de moeite besparen om zelf nog te gaan knutselen.

Het betreft een staafmarker volledig vervaardigd van slagvast pvc buis, met als voordeel dat de lijn er niet achter verstrikt kan raken. Bij een aanbeet zal de vis de marker onderwater trekken en er overheen zwemmen waarna de marker op dezelfde plek weer boven water komt. Het is dus afgelopen met verspelen van de vis aan de markerÖ Aan de het topeind van de marker is een lichtcel gemonteerd die inschakelt bij intredende duisternis waardoor het Letje in de marker gaat branden dit alles word gevoed door 2 kleine penlite batterijen.

Ideaal dus om bij donker de lijnen opnieuw uit te varen zonder daarvoor extra verlichting te gebruiken. Deze staafmarker is perfect om uw stekken in alle veiligheid de markeren. De afwerking is perfect en hij is te gebruiken op verschillende dieptes.

Hij wordt geleverd met 4 tubes van 1,5 meter en 2 tubes van 1 meter (totaal 8 meter). Het loodgewicht bedraagt 1,2 kg waardoor verplaatsing door stroming en evt. de aanbeet van de vis bijna onmogelijk is..

(18-04-2001)
Nieuwe Producten
Boilies vacuum verpakken
Markeer uw stek in alle veiligheid.

© 2018 Ultracarp | leveringsvoorwaarden | Ontwerp & realisatie: Provident BV

Uw naam :
Uw email :